luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATES-au prăbuşit cu maşina în apele Cernei. Accident tragic la Teliuc, a...

S-au prăbuşit cu maşina în apele Cernei. Accident tragic la Teliuc, a intervenit elicopterul SMURD

Accident mortal, miercuri după-amiază, la Teliucu Inferior, judeţul Hunedoara. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost transportată la spital în stare gravă, după ce mașina în care se aflau a derapat și a ajuns în apele râului Cerna.

Ce au găsit poliţiştii la locul accidentului

„La data de 14 iunie 2023, ora 18:24, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 687E, din direcția Teliucu Inferior înspre Hunedoara, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă lovind un copac de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în râul Cerna.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unei femei în vârstă de 67 de ani, pasageră în autoturism pe locul din dreapta față.

Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.” – a transmis Carla Strujan, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Pomiperii au intervenit de urgenţă la locul accidentului, inclusiv cu elicopterul SMURD Caransebeş

„Astăzi, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat faptul că un autoturism care se deplasa pe DJ 687 E, a derapat și a ajuns în râul Cerna, pe raza localității Teliucu Inferior.

De urgență, pompierii Detașamentului Hunedoara s-au deplasat spre locul indicat, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Pentru misiune au fost alocate și un echipaj al Serviciului de Ambulanță județean, precum și elicopterul SMURD Caransebeș.

La sosirea echipajelor operative, cele două persoane erau blocate în autoturism, conducătorul auto aflându-se în stop cardio respirator.

Pompierii au extras victimele, după care acestea au fost preluate de către echipajele de prim ajutor.

Femeia, în vârstă de 67 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportată la spital, de către echipajul SAJ.

Din păcate, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate timp de o oră și a fost declarat decedat de către medicul care a încadrat elicopterul SMURD.” – a transmis Sg.maj. Roxana MATEUȚ, purtător de cuvânt ISU Hunedoara.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente