vineri, mai 17, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEMARȘ DE PROTEST de amploare la Deva. Angajații din învățământ au umplut...

MARȘ DE PROTEST de amploare la Deva. Angajații din învățământ au umplut centrul vechi al orașului – VIDEO & FOTO

Aproximativ 1.000 de profesori și alți angajați din sistemul de învățământ hunedorean au participat astăzi la un marș de protest care a avut loc în centrul Devei.

Coloana de manifestanți a umplut Bulevardul 1 Decembrie 1918, în totalitate, între sensurile giratorii de la Poșta Veche și, respectiv, Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” (Blocul Turn).

Marșul a fost organizat de Sindicatul Învățământ Preuniversitar (SIP) Hunedoara și a început la ora 11:00, din curtea Colegiului Național Pedagogic ”Regina Maria”. Traseul urmat de protestatari a fost Piața Unirii – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – pietonala Centrul Istoric – Prefectură.

Circulația rutieră a fost închisă, timp de aproximativ 30 de minute, între sensurile giratorii dintre Poșa Veche și Blocul Turn.

Marșul de protest a avut ca scop atragerea atenției guvernanților asupra nerespectării unor acte normative în vigoare și a dispozițiilor instanțelor judecătorești, precum și susținerea revendicărilor care au condus la declanșarea grevei generale în învățământ.

.
.
.
.
.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente