vineri, mai 17, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATE”Lotul Național de Gimnastică al României rămâne la Deva!” declară președinta FRG,...

”Lotul Național de Gimnastică al României rămâne la Deva!” declară președinta FRG, Carmencita Constantin  

Prezentă vineri la Deva, pentru a se întâlni cu primarul Florin Oancea, președinta Federației Române de Gimnastică a făcut o declarație fără echivoc, menită a clarifica definitiv zvonurile privind o posibilă mutare a Lotului Național de Gimnastică al României de la Deva la Onești.

Lotul nu pleacă de la Deva!

”Lotul Național de Gimnastică al României rămâne la Deva! A fost doar o fumigenă zvonul cu mutarea lotului de la Deva la Onești. Dintre toate sălile de gimnastică, sala de la Deva este cea mai bună din țară, cu dotările cele mai bune.” – a declarat președinta Federației Române de Gimnastică, Carmencita Constantin.

”Ne antrenăm în țări din Europa care au infrastructură la standarde mondiale”

”În același timp, trebuie să știți că nicio sală de gimnastică din România nu îndeplinește standardele mondiale actuale. Deci nici sala de la Deva. Lotul rămâne la Deva dar ne antrenăm în mai multe țări din Europa, unde sunt săli care se ridică la standardele mondiale actuale ca infrastructură. Acum ne-am întors din Germania, de exemplu. Ne întoarcem acasă, iar plecăm… Este modelul pe care îl aplică și alte federații de gimnastică din lume, care au pretenții olimpice.” – a declarat președinta FRG, Carmencita Constantin.

Președinta Federației Române de Gimnastică, Carmencita Constantin, a fost însoțită la Deva de Secretarul General al FRG, Ingrid Istrate. La discuțiile de la Primăria Deva a participat și Cristian Liga, directorul Liceului cu Program Sportiv ”Cetate” Deva.

”În primul rând, lotul de gimnastică al României nu pleacă de la Deva, lucrul acesta fiind confirmat de către doamna Carmencita Constantin. De asemenea, președintele Federației Române de Gimnastică ne-a transmis că, în cel mult o lună, lotul va începe, la Deva, pregătirea pentru Jocurile Olimpice de anul viitor!” – a declarat primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

CONTEXT:

……………

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.

Contact us: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente