joi, mai 9, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieUN LOC DE JOACĂ MINUNAT, în parcul de la poalele Cetății din...

UN LOC DE JOACĂ MINUNAT, în parcul de la poalele Cetății din Deva, prinde contur – GALERIE FOTO

Un complex de joacă modern pentru copiii din Deva, amplasat în parcul de la poalele Cetății, se apropie de finalizare.

Acesta oferă o gamă diversificată de activități, un complex de joacă pentru copii cu dizabilități, diferite tipuri de leagăne pentru copii mici și copii mari, inclusiv leagăn pentru copii cu dizabilități, balansoare, figurine pe arc, coșuri de gunoi, bănci stradale.

”S-a finalizat turnarea stratului de bază de tartan și a început aplicarea stratului colorat de tartan. Constructorul a realizat parțial și infrastructura educațională: s-a delimitat banda de circulație (urmează să se execute marcajele rutiere), s-au montat indicatoare rutierele.” – a anunțat, luni, Nicolae-Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

Foto: Facebook/FlorinOancea
Foto: Facebook/FlorinOancea
Foto: Facebook/FlorinOancea
Foto: Facebook/FlorinOancea

Noul loc de joacă va avea inclusă o zonă de educație rutieră compusă din benzi de circulație, mașinuțe, indicatoare și marcaje rutiere. Aceasta va putea fi utilizată și de către unitățile de învățământ devene pentru ore de educație rutieră în aer liber.

……………………………………………….

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.
NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio instituție sau autoritate a statului român.
NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente