duminică, aprilie 28, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTO cabană S-A FĂCUT SCRUM în comuna Șoimuș. Pompierii au scos din...

O cabană S-A FĂCUT SCRUM în comuna Șoimuș. Pompierii au scos din flăcări GEANTA CU BANI

Pompierii Detașamentului Deva au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o construcție de lemn, folosită drept bucătărie de vară și la o anexă, din satul Sulighete, comuna Șoimuș.

Ardea întreaga cabană de lemn și o anexă

Sosite la locul incendiului, echipajele de pompieri au constatat că focul se manifesta la întreaga cabana și la o anexă, ambele construite din lemn, pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătrați, dar fără posibilitatea de propagare.

Oamenii au fugit din cabana în flăcări

Cei aflați în interiorul construcției au reușit să se autoevacueze imediat după izbucnirea incendiului. O femeie a fost asistată medical la fața locului de către echipajul SMURD, nefiind alte persoane rănite.

Mare lucru nu s-a mai putut salva din construcțiile de lemn cuprinse de flăcări, dar pompierii au scos din foc o geantă cu bani și documente. Foto: ISU Hunedoara

Au salvat geanta cu bani și documente

Pompierii au reușit să salveze câteva bunuri, dar și documentele și banii dintr-o geantă care aparținea proprietarului.

Cel mai probabil incendiul a fost declanșat din cauza jarului și a scânteilor provenite de la un mijloc de încălzire nesupravegheat, dar și neprotejat față de elemente combustibile aflate în imediata apropiere. (ISU Hunedoara)

La misiune au participat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, împreună cu un echipaj SMURD. VIDEO: ISU Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente