test
sâmbătă, iunie 15, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăLaurențiu Nistor și-a anunțat VICTORIA în alegeri pentru un nou mandat de...

Laurențiu Nistor și-a anunțat VICTORIA în alegeri pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Hunedoara

Laurențiu Nistor (PSD), președintele Consiliului Județean Hunedoara, și-a anunțat astăzi VICTORIA în alegeri pentru un nou mandat în fruntea CJ Hunedoara.

Conform numărătorii parțiale a voturilor, el a obținut un scor aproape dublu față de principalul contracandidat de la PNL.

Laurențiu Nistor câștigă un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Sursa: rezultatevot.ro

De asemenea, conform aceleiași numărători parțiale a voturilor, PSD obține majoritatea în Consiliul Județean Hunedoara.

PSD obține cele mai multe posturi de consilieri județeni. Sursa: rezultatevot.ro

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara:

”Dragi hunedoreni,

9 iunie este ziua în care ați ales continuitatea și traiectoria corectă de dezvoltare a județului Hunedoara.

Vă mulțumesc pentru votul acordat, pentru încrederea și susținerea pe care mi le-ați arătat, mie și echipei PSD. La fel ca și în anul 2020, și acum ați dovedit că îmi sunteți aliați de nădejde. În următorii patru ani, vom realiza împreună cele mai bune proiecte pentru județul Hunedoara, pentru comunitățile locale de care aparținem, astfel încât să ne bucurăm cu toții de un trai mai bun.

Le mulțumesc, cu acest prilej, și colegilor mei alături de care am realizat proiecte de dezvoltare, dar am dus și o campanie electorală corectă și entuziastă.

Îi felicit pe toți candidații la funcțiile de primar, care au reușit să ajungă, pentru prima dată, în fruntea comunităților lor, cât și pe cei care au fost reconfirmați pentru un nou mandat. Îi felicit pe toți consilierii județeni și locali care au primit votul de încredere.

Îmi doresc ca împreună cu administrațiile locale din județul Hunedoara să avem o colaborare excelentă de-a lungul acestor patru ani, să lucrăm cu dăruire și responsabilitate pentru binele comun al tuturor hunedorenilor!

Așa să ne ajute Dumnezeu!” – a scris Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara și președintele organizației județene PSD Hunedoara.

Echipa organizației județene a PSD Hunedoara care a câștigat alegerile pentru Consiliul Județean Hunedoara. În centru, Laurențiu Nistor, reales pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente