test
sâmbătă, iunie 15, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieLaurențiu Nistor s-a ținut de cuvânt: A început modernizarea drumului spre Cetățile...

Laurențiu Nistor s-a ținut de cuvânt: A început modernizarea drumului spre Cetățile Dacice, pe bani europeni

Unul dintre cele mai importante drumuri pentru turismul din județul Hunedoara, Orăștie-Costești, a început astăzi să fie modernizat. Modernizarea căii de acces spre Cetățile Dacice din Munții Orăștiei se realizează pe fonduri europene atrase de Consiliul Județean Hunedoara prin Programul Regional Vest 2021-2027, la care se adaugă o contribuție din bugetul propriu.

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara:

”Am demarat un proiect așteptat de toată lumea, care va duce la dezvoltarea zonei turistice a Cetăților Dacice, dar și a comunităților locale din zona Orăștiei: modernizarea drumului Orăștie-Costești.”

Modernizarea drumului Orăștie-Costești a început marți, 28 mai 2024.

”Avem alocate peste 75 de milioane de lei pentru realizarea acestei investiții de care vor beneficia atât locuitorii municipiului Orăștie, ai comunelor Beriu și Orăștioara de Sus, dar și turiștii care vizitează Cetățile Dacice, monumente UNESCO.” – a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara: ”Constructorul are la dispoziție doi ani pentru a realiza această lucrare de anvergură, care va spori confortul și siguranța în trafic pe unul dintre cele mai importante drumuri turistice ale județului Hunedoara.”

”Pentru că sezonul estival începe în câteva zile, iar numărul turiștilor care vin în zonă va crește, am luat decizia de a începe proiectul în extravilan, pentru a evita blocajele. De asemenea, vor fi realizate ocoliri temporare.

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara: ”Știu că mulți spuneau că nu se va face acest drum, dar iată că tot ce am promis se realizează.”

Pe perioada lucrărilor, inevitabil, se va crea un disconfort și, în acest context, facem apel la înțelegere, dar vă asigurăm că, la final, vom circula pe un drum impecabil.” – a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente