joi, octombrie 24, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieLaurențiu Nistor a depus jurământul pentru un nou mandat de Președinte al...

Laurențiu Nistor a depus jurământul pentru un nou mandat de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara

În 32 de ani nu a pierdut nicio rundă de alegeri la care a participat. Și a participat la TOATE! Direct, nu prin interpuși. A intrat în alegeri și a dat piept cu competitorii politici și cu electoratul timp de 32 de ani. A ieșit în fața lor. Și nu a pierdut NICIODATĂ!

Astăzi, Laurențiu Nistor a depus jurământul pentru al doilea mandat de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Laurențiu Nistor:

”Am trăit, astăzi, un moment emoționat, care mă onorează profund, atât ca om, cât și ca reprezentant al locuitorilor acestui județ. În cadrul ceremoniei solemne de constituire a Consiliului Județean Hunedoara am depus jurământul în calitate de președinte.

Mulțumesc pentru că au fost alături de noi Preasfințitul Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, pastorii Gligor Hada, Daniel Hada și Simion Buble, doamna ministru Natalia Intotero, doamna prefect Florina Doris Visirin, domnii deputați Ilie Toma și Viorel Salan, domnii subprefecți Constantin Fulga și Lorincz Szell, șefii instituțiilor subordonate, directori ai instituțiilor deconcentrate și reprezentanții mass-media.

Alături mi-au fost și cei 32 de consilieri județeni aleși în urma scrutinului din data de 9 iunie, care au depus la rândul lor jurământul de credință. Cu toții ne-am angajat ca în mandatul 2024-2028 să lucrăm după puterile și priceperea noastră pentru binele locuitorilor județului nostru.

Am preluat oficial acest mandat, nu înainte de a puncta principalele realizări din perioada 2020 – 2024: investiții în infrastructura rutieră, în infrastructura sanitară, atragerea de noi fonduri europene nerambursabile în valoare de peste 1 miliard de euro. Mulțumesc pentru buna colaborare echipei alături de care am lucrat în acești patru ani: domnului Costel Avram, administrator public, domnilor Alin Țambă și Ion Bădin – vicepreședinți, domnului Dan Daniel – secretar general, colegilor din Consiliul Județean.

Un „Mulțumesc” se îndreaptă către familia mea. Familia este cea care mă susține necondiționat, îmi oferă puterea de a merge mai departe în momentele dificile și mă motivează să fiu mai bun în fiecare zi. Le sunt profund recunoscător pentru răbdare, înțelegere și iubire. Fără ei, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil. Familia este adevăratul fundament al reușitelor mele și mă simt binecuvântat să am alături oameni atât de dragi.

Votul acordat de locuitorii județului Hunedoara mă onorează, dar mă și obligă să lucrez cu responsabilitate la proiectele și inițiativele care vor dezvolta susținut județul Hunedoara. Am convingerea că succesul nostru ca instituție depinde de unitate și colaborare. Suntem aici, indiferent de convingerile noastre politice, pentru a servi interesul comun al cetățenilor. Doar împreună, prin dialog deschis și respect reciproc, putem construi un Consiliu Județean puternic, capabil să răspundă provocărilor acestui județ.

I-am felicitat pe noii consilieri județeni, alături de care voi face echipă pentru promovarea proiectelor importante pentru județul Hunedoara. Astfel, în următorii patru ani, Consiliul Județean Hunedoara are ca obiective principale modernizarea infrastructurii, atragerea de investiții și îmbunătățirea serviciilor publice – în special sănătatea și educația.

Îmi doresc ca, împreună, să transformăm fiecare provocare într-o oportunitate și să lăsăm în urma noastră fapte care să pună în valoare potențialul județului nostru. Viitorul este în mâinile noastre și, prin muncă și colaborare, putem continua pe drumul dezvoltării!” – a declarat Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara.

.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente