test
sâmbătă, iunie 15, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTL-A SPART LA NARĂ! Încăierare în Parlament: deputatul PNL Florin Roman s-a...

L-A SPART LA NARĂ! Încăierare în Parlament: deputatul PNL Florin Roman s-a ales cu nasul spart

Au fost scene violente marți, 21 mai, în plenul Camerei Deputaților. Deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu, ambii foști miniștri PNL, au avut un schimb dur de replici și chiar s-au lovit.

Potrivit surselor din plen, primul schimb de replici ar fi avut loc în dreptul băncii lui Vîlceanu. Cei doi s-ar fi înjurat, după care au ieșit împreună din plen.

Scandalul a continuat pe hol, timp de mai puțin de un minut și s-a transformat într-un conflict fizic.

După câteva minute Florin Roman a revenit în plen cu nasul spart.

Ce a declarat Florin Roman

”Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată.

I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen.

În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului.

Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!” – a scris Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente