duminică, mai 5, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăIohannis, despre Lucian Bode și acuzațiile de plagiat: ”Este adevărat că acolo...

Iohannis, despre Lucian Bode și acuzațiile de plagiat: ”Este adevărat că acolo sunt probleme” 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, referindu-se la acuzaţiile de plagiat la adresa ministrului Lucian Bode, că ”e adevărat că acolo sunt probleme şi aceste probleme trebuie luate foarte în serios”.

Președintele României a continuat spunând că are încredere că PNL și Lucian Bode vor analiza aceste chestiuni şi impactul politic.

”Eu personal mă aştept ca cel puţin până la rocadă să se ia o decizie in acest sens”, a mai spus şeful statului.

Reacția premierului Nicolae Ciucă după mesajul transmis de președinte: ”Urmează să avem o clarificare”

”Este o afimaţie corectă şi firească, în deplină concordanţă cu ceea ce am spus şi atunci când am mai avut declaraţii, nu cu mult timp în urmă, pe acest subiect. La nivelul partidului, urmează să avem o clarificare şi în funcţie de aceasta să putem să luăm decizii până la rocadă”, a spus premierul Nicolae Ciucă, joi, după afirmațiiile președintelui Klaus Iohannis.

El a precizat că: ”Este un mesaj pe care preşedintele Klaus Iohannis l-a mai dat. În momentul acesta, aşa cum a spus şi dumnealui, analizăm astfel încât, până la rocadă, să putem să luăm decizii”.

Reacția lui Lucian Bode: ”PNL va lua o decizie împreună cu mine”

”Omul politic trăieşte din percepţii. Iar percepţia pe care cei de la Uniunea Sabotaţi România, demolatorii acestei ţări, au încercat să o construiască în spaţiul public a fost una că am greşit, că am plagiat şi că sunt un hoţ. Cei de la USR au aruncat injurii şi acuzaţii nefondate, investind milioane de euro în campanii şi atacuri la adresa mea.

Am determinarea să arăt adevărul. Am explicat deja în PNL în urmă cu o săptămână, voi explica ori de câte ori va fi nevoie în partid. Fiţi convinşi că PNL va lua o decizie împreună cu mine, astfel încât să nu afectăm sub nicio formă nici imaginea PNL, nici parcursul PNL, dar nici să dăm satisfacţie minciunii şi dezinformării”, a declarat, joi, la Albiţa, ministrul Afacerilor Interne și secretarul general al PNL Lucian Bode.

Întrebat despre menţinerea sa în funcţia de ministru şi cea de secretar general în cadrul PNL, Lucian Bode a răspuns: ”PNL va decide unde sunt cel mai util şi în ce funcţie, din perspectiva anului 2024”.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente