luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEPloile torenţiale au blocat mai multe drumuri din judeţul Hunedoara. Intervenţii ale...

Ploile torenţiale au blocat mai multe drumuri din judeţul Hunedoara. Intervenţii ale pompierilor

Ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice prognozate (ploi abundente, averse torenţiale), pompierii din mai multe subunități ale ISU Hunedoara au intervenit, sâmbătă dimineaţă, în următoarele situații:

  • Pe drumul județean 706, între localitățileȚebea și Ilia, respectiv între Visca și Vorţa, doi arbori au căzut pe carosabil. Pompierii Secției Brad și cei ai Secției Ilia au acționat pentru segmentarea și degajarea materialului lemnos, circulația fiind reluată pe ambele sensuri de mers.
  • Pe drumul județean 66 – Defileul Jiului, au fost semnalate mai multe bucăți de rocă căzute de pe versanți. Pentru eliberarea carosabilului au intervenit pompierii Detașamentului Petroșani.
  • Drumul județean 687 D, pe raza localității Dăbâca, a fost blocat din cauza aluviunilor și un autoturism aflat în trafic nu și-a mai putut continua deplasarea. La acest caz intervin la această oră pompierii Detașamentului Hunedoara.
.

ACTUALIZARE sâmbătă, ora 16:00 – În urmă cu puțin timp, pompierii Secției Brad au fost solicitați să intervină între localitățile Rișca și Baldovin din comuna Baia de Criș, unde un copac a căzut pe DJ 762 , blocând ambele sensuri de circulație.

Echipajul operativ a acționat pentru segmentarea și degajarea materialului lemnos de pe carosabil și la această oră, circulația a fost reluată.

.

ACTUALIZARE sâmbătă, ora 20:30 – Pompierii Detașamentului Hunedoara au fost solicitați să intervină pe drumul județean 687 D, între localitățile Teliucul Inferior și Ghelari, unde au fost semnalate bucăți de rocă desprinse de pe versanți, care blocau un sens de circulație.

Sosite la fața locului, forțele de intervenție au constatat faptul că exista, de asemenea, și pericolul ca doi arbori dezrădăcinați să cadă peste carosabil.

Pompierii au acționat pentru eliberarea drumului și pentru degajarea celor doi copaci, circulația fiind reluată pe ambele sensuri de mers.

Sursa: Sg.maj Roxana MATEUȚ – ISU Hunedoara. Foto/Video: ISU Hunedoara.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente