joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATE"Activistul" Andrioni Alin a fost CAPTURAT de poliţişti în comuna Densuş! Condamnat...

„Activistul” Andrioni Alin a fost CAPTURAT de poliţişti în comuna Densuş! Condamnat pentru tentativă de omor, era dat în urmărire naţională

Poliţiştii au reuşit să îl captureze, astăzi, în comuna Densuş, pe „activistul de mediu” Andrioni Alin, infractor condamnat definitiv  la şase ani de închisoare cu executare pentru tentativă la infracţiunea de omor şi care era dat în urmărire naţională.

Comunicatul Poliţiei hunedorene:

„La data de 31 mai 2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și ai Serviciului Acțiuni Speciale, au depistat în comuna Densuș, județul Hunedoara, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Densuș, care era dat în urmărire națională, având emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei de către Tribunalul Hunedoara.
Bărbatul a fost depus în penitenciar.” – a comunicat CARLA STRUJAN, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Bărbatul de 48 de ani din comuna Densuş, dat în urmărire naţională, a fost prins de poliţişti chiar în comuna Densuş, adică la el acasă.

Cum s-a desfășurat tentativa de omor comisă de Andrioni

În 24 mai 2015, la Coroiești, un sat de la poalele Retezatului, judeţul Hunedoara, un „activist”, Andrioni Alin Constantin, a trecut cu jeepul peste un om, târându-și victima pe capotă și pe sub mașină pe o distanță de peste 13 metri, filmând fapta și accelerând „cu sânge rece” în momentul în care aceasta încerca să se salveze.

Infracţiunea a fost comisă pe fondul raidurilor organizate de câţiva „activişti” de mediu care voiau să blocheze construirea a două microhidrocentrale pe Râul Alb.

În urma tentativei de omor, Mihai Bocea a rămas paralizat de la gât în jos şi îşi duce viaţa într-un scaun cu rotile. – scriu jurnaliștii de la hunedoreanul.info

Mihai Bocea, victima tentativei de omor: „Mai visez noaptea că mă ridic din scaun, dar mă trezesc și realitatea e alta”

Mihai Bocea s-a împăcat cu gândul că nu va mai putea merge niciodată. Totuși, crede că restul lucrurilor care păreau pierdute la acel moment să poată fi refăcute.

Mihai Bocea: „Mai visez noaptea că mă ridic din scaun, dar mă trezesc și realitatea e alta. (…) Sper că se trezesc autoritățile cu acești „salvatori”, pentru că nu sunt niște proiecte care dăunează. E vorba de energie verde și de o păstrăvărie. Și nu sunt pentru mine, nu mănâc eu 150 de tone de pește pe an – e pentru noi, pentru comunitate”.

SCANDALOS: Într-o primă instanţă, activistul care a comis tentativa de omor a primit o condamnare cu suspendarea executării şi o pedeapsă complementară de 60 de zile muncă în folosul comunităţii la bibliotecă!

Cazul „Atentatului de pe râul Alb” a provocat valuri de indignare şi revoltă la emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, din 9 mai 2022, pe Antena 3.

Mihai Gâdea: „60 de zile la bibliotecă? Puri şi simplu pare o glumă proastă. Pur şi simplu pare că cineva îşi bate joc de noi”

Oana Zamfir: „E foarte dureros materialul, Mihai… Omul acesta (Mihai Bocea, n.n.) nu va mai fi la fel, iar domnul Păun, care apără lostriţa dispărută de 50 de ani din Jiu şi răcuşorul de ponoare şi vrea să blocheze hidrocentrale de un miliard de euro investiţi de statul român, a vrut să muşamalizeze moartea unui om! Că nu ştia – când a încercat să muşamalizeze imaginile nu ştia, dacă mai trăieşte sau nu mai trăieşte acest om”

Tentativa de omor de pe Râul Alb a fost un subiect naţional

Emisiunea ”Sinteza Zilei” din 9 mai 2022, Antena 3. Sursa: Facebook/Râul Alb

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente