miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăCulturăÎncep înscrierile la Festivalul Concurs Național de Muzică Pop pentru Copii și...

Încep înscrierile la Festivalul Concurs Național de Muzică Pop pentru Copii și Adolescenți „DEVA MUSIC STAR”

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” organizează în perioada 11-12 iunie 2022, Festivalul Concurs Național de Muzică Pop pentru Copii și Adolescenți „DEVA MUSIC STAR”, ediția a VIII-a.

Concursul cuprinde secțiune de interpretare muzică pop și se desfășoară pe trei categorii de vârstă: 6-8 ani, 9-11 ani și 12-14 ani și are ca scop principal promovarea copiilor și tinerilor cu calități vocale și artistice, muzicale și interpretative.

Înscrierea se va face pe adresa de e-mail: centrulculturaldeva@gmail.com pe platforma sendgb.com, până în data de 27 mai 2022, ora 12:00.

Toți concurenții care se înscriu la faza de preselecție vor fi ascultați și jurizați online de către o comisie de specialitate formată din compozitori și personalități din domeniul muzicii ușoare românești. În urma jurizării vor fi selecționați finaliștii, pe categorii de vârstă, urmând ca rezultatele să fie anunțate pe pagina de facebook a Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva, până în 30 mai 2022.

Condițiile de participare și modalitățile de înscriere, precum și alte informații se găsesc pe pagina de Facebook a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, precum și pe site-ul oficial, accesând link-ul: https://www.centrulculturaldeva.ro/deva-music-star-2022/

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente