duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTINCENDIU VIOLENT la Bulzeștii de Sus. Pompierii au luptat 4 ore cu...

INCENDIU VIOLENT la Bulzeștii de Sus. Pompierii au luptat 4 ore cu flăcările și au evitat, la limită, explozia unor butelii

În această noapte pompierii brădeni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autocamion de intervenție echipat cu 4 bazine de 1000 litri de apă, motopompa transportabilă și un echipaj SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Bulzeștii de Sus.

La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta violent, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Intervenția a durat aproape 4 ore și întrucât în zonă nu există hidranți, pompierii au realizat un dispozitiv de stingere cu alimentare din sursă naturală, folosindu-se de motopompă.

În timpul misiunii, pompierii au extras două butelii din interiorul casei, care prezentau un real pericol de explozie și au limitat extinderea flăcărilor la anexe și la utilajul agricol aflat în curte.

Din fericire, cele două persoane în vârstă care se aflau în imobil au fost evacuate înainte de sosirea pompierilor, de către vecinul care a observat incendiul și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Cauza probabilă a declanșării incendiului au fost scânteile de la coșul de fum care au intrat în contact cu materiale combustibile.

Sursa text/foto: ISU Hunedoara

Incendiu și la Petroșani, în noaptea de duminică spre luni

Pompierii petroșăneni au fost solicitați în această noapte pentru lichidarea unui incendiu anunțat într-o casă de pe strada Piscului, din municipiul Petroșani.

La locul evenimentului s-au mobilizat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și echipajul SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără, în podul locuinței, cu posibilitatea de extindere la imobilul invecinat.

După mai bine de două ore de efort susținut, incendiul a fost stins, suprafața afectată fiind de aproximativ 90 mp.

Din fericire nu au existat victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără, în podul locuinței, cu posibilitatea de extindere la imobilul invecinat.

Sursa: ISU Hunedoara

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente