joi, mai 2, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEO biată bătrânică din Ţinutul Pădurenilor a rămas fără agoniseala de o...

O biată bătrânică din Ţinutul Pădurenilor a rămas fără agoniseala de o viaţă. Vecinii abia au salvat-o din flăcări

În această dimineață, printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112, a fost semnalat un incediu izbucnit într-o gospodărie din satul Vadul Dobrii, comuna Bunila.

Spre locul indicat s-au deplasat de urgență, pompierii Detașamentului Hunedoara cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor operative la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la o casă bătrânească, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, cu posibilitatea de extindere la o alta locuință aflată în apropiere.

Proprietara casei, o doamnă în vârstă de 72 de ani, cu probleme locomotorii, a fost evacuată de către săteni.

De asemenea, prima intervenție în acest caz a fost asigurată de câțiva vecini, cărora li s-au alăturat doi agenți din cadrul Postului de Poliție Bunila și un ofițer al ISU Hunedoara aflat în timpul liber.

Interventia pompierilor a fost una dificilă, întrucât gospodăria era izolată și accesul autospecialelor a fost posibil doar până la o distanță de 150 metri față de aceasta, din cauza terenului accidentat.

Incendiul a fost localizat și lichidat, iar la această oră, colegii noștri acționează pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta.

Proprietara casei a fost asistată medical de către echipajul de prim ajutor, fără a se impune transportul acesteia la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

.

Sursa: Sg. maj. Roxana MATEUȚ – ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente