test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTINCENDIU lângă Piaţa Centrală din Deva, o conductă de gaz a luat...

INCENDIU lângă Piaţa Centrală din Deva, o conductă de gaz a luat foc aproape de sediul pompierilor

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la o conductă de gaz din apropierea Pieţei Centrale din Deva. Nicio persoană nu a fost rănită. Incidentul nu a avut ca urmări decât pagube materiale.

”În această după amiază, la 112 a fost anunţat un incendiu ce se manifesta la o ţeavă de gaz în zona Pieţei din Municipiul Deva. De urgenţă, pompierii Detaşamentului Deva au alocat la faţa locului un număr de 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o cisternă, autoscara mecanică şi echipajul SMURD. 

Intervenţia în astfel de situaţii fiind una extrem de delicată, misiunea a fost coordonată de către primul adjunct al inspectorului şef, iar la faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului Hunedoara”, precizează ISU Hunedoara.

”Pompierii au acţionat conform procedurilor, utilizând jeturile conice, pulverizate, pentru diluarea în aer a norului de gaz inflamabil, prevenirea formării de amestecuri explozive şi nu în ultimul rând pentru protecţia clădirilor din imediata proximitate.

Concomitent cu ţinerea sub control a flăcării, s-a acţionat de către echipa de intervenţie a furnizorului de gaze naturale pentru închiderea fluxului de gaz pe conducta respectivă”, transmite ISU Hunedoara.

Pe timpul intervenţiei  cu ajutorul platformei autoscării mecanice pompierii au evacuat două persoane aflate în zona critică, fără a fi necesar ca acestea să fie transportate la spital.

Incendiul a izbucnit chiar de Ziua Pompierilor, pe străduţa învecinată sediului unităţii de pompieri din Deva.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente