marți, mai 28, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEINCENDIU la banda transportoare a fabricii de ciment de la Chişcădaga

INCENDIU la banda transportoare a fabricii de ciment de la Chişcădaga

Pompierii hunedoreni au intervenit, sâmbătă seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la banda transportoare a fabricii de ciment de la Chişcădaga.

Incendiul a cuprins banda pe care sunt transportate materialele de la cariera de calcare de la Crăciunești la fabrica de ciment de la Chișcădaga, aflată la circa opt kilometri distanță. Flăcările au cuprins banda transportoare, din cauciuc, pe o porțiune de aproximativ un kilometru, între localitățile Lunca și Fizeș.

Pompierii Detașamentului Deva și ai Secției Brad s-au mobilizat de urgență, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Alături de pompieri a intervenit și echipajul de stingere a incendiilor al fabricii.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent, fiind afectați aproximativ 1.000 de metri din banda transportoare, cu posibilitatea extinderii la tronsonul podului cu structură de lemn, suspendat pe piloni de beton, care trece peste mai multe case. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie limitat la timp”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

După aproape patru ore de la începerea intervenției, toate focarele au fost lichidate.

Nu s-au înregistrat victime.

Cauza declanșării incendiului nu a fost precizată, până la această oră.

Sursa: ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente