joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTLupta cu focul a durat peste două ore. INCENDIU în comuna Vaţa...

Lupta cu focul a durat peste două ore. INCENDIU în comuna Vaţa de Jos, în această noapte

În această noapte, printr-un apel la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Basarabasa, comuna Vața de Jos.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență echipajele Secției de Pompieri Brad, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

La momentul sosirii pompierilor, s-a constatat că ardeau violent patru anexe cu funcțiuni multiple (atelier, adăposturi animale , punct termic și o bucătărie) precum și acoperișul locuinței pe o suprafață totală de aproximativ 150 mp.

A fost nevoie de mai bine de două ore de efort susținut pentru lichidarea incendiului, având în vedere suprafața de manifestare a acestuia și cantitatea foarte mare de materiale combustibile depozitate în respectivele anexe.

Important este că, în pofida pericolului iminent de propagare a incendiului, acțiunea pompierilor brădeni a împiedicat extinderea flăcărilor la clădirile învecinate și nu au existat victime.

În timpul intervenției, pompierii au extras din bucătăria de vară o butelie, înlăturând astfel posibilitatea producerii unei explozii.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Sursa: ISU Hunedoara

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este  finanţat de niciun partid politic.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente