vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATESirenele au sunat azi-noapte în Orăștie: salvatorii goneau spre un INCENDIU VIOLENT...

Sirenele au sunat azi-noapte în Orăștie: salvatorii goneau spre un INCENDIU VIOLENT la Romos – VIDEO

În această noapte, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un incendiu izbucnit într-o casă din localitatea Romos.

De urgență, la locul indicat s-au mobilizat pompierii Detașamentului Orăștie cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor operative la fața locului, incendiul se manifesta violent într-o cameră, pe hol și la acoperișul locuinței, pe o suprafață totală de aproximativ 100 de metri pătrați, cu reale posibilități de propagare a flăcărilor la clădirile învecinate.

Proprietara casei, o femeie în vârstă de 85 de ani, care se afla în interior în momentul producerii incendiului, a reușit să se autoevacueze la timp.

Aceasta, precum și o altă femeie în vârstă de 55 de ani aflată la locul evenimentului au suferit atacuri de panică, fiind asistate medical de către paramedicii SMURD, fără a fi necesar transportul acestora la spital.

Pompierii militari au lichidat incendiul după o intervenție care a durat mai bine de 3 ore.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire. – a comunicat Sg. maj. Roxana MATEUȚ – ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente