vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEDe Dragobete, HOŢUL A LOVIT CU FLEX-ul. Poliţiştii l-au săltat după o...

De Dragobete, HOŢUL A LOVIT CU FLEX-ul. Poliţiştii l-au săltat după o lună

Deva: Minor de 17 ani reţinut de poliţiştii Biroului Investigații Criminale, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată

În cursul zilei de joi, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune în cadrul căreia au depistat și au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, față de un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Deva, bănuit de  săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul în cauză, în dimineața zilei de 24 februarie 2023, în jurul orei 05:00, a fost surprins de un bărbat pe o stradă din Deva, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un autoturism parcat. Pentru a-și asigura scăparea de la locul faptei, minorul l-a lovit pe bărbatul respectiv cu un flex în zona feței (bunul în cauză fiind sustras din autoturismul spart), după care a fugit.

Minorul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor preventive.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente