miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEDacă n-a stat CU OCHII PE BUTELII, hoțul i le-a furat

Dacă n-a stat CU OCHII PE BUTELII, hoțul i le-a furat

Vulcan: un tânăr bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat a fost identificat de poliţişti. Printre bunurile furate se află și două butelii de aragaz.

În data de 04 martie 2023, în jurul orei 15:00, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, în perioada 27 februarie 2023 – 04 martie 2023, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri (un televizor, o boxă, un telefon mobil şi două butelii de aragaz).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar în data de 07 martie 2023 au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa unui tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Vulcan, bănuit de comiterea infracţiunii reclamate.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au reuşit recuperarea parțială a prejudiciului cauzat în urma săvârșirii infracțiunii, cercetările continuând în acest caz, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Sursa: IPJ Hunedoara

NOTĂ: O butelie de aragaz second-hand se vinde cu 200 – 250 lei.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente