vineri, mai 3, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberHandbalistele de la CSM Deva, lidere cu PUNCTAJ MAXIM la final de...

Handbalistele de la CSM Deva, lidere cu PUNCTAJ MAXIM la final de tur

Handbalistele de la CSM Deva sunt neînvinse, după ce turul sezonului regular din Divizia A de handbal feminin a ajuns la final.

În seria C, în ultima etapă din tur, CSM Deva s-a impus în deplasare, sâmbătă, cu scorul de 36-24 (19-12), pe terenul celor de la Gloria 2 Bistrița, rămânând printre echipele neînvinse și cu punctaj maxim.

În ciuda diferenței înregistrate pe tabela de marcaj, meciul disputat sâmbătă a fost destul de echilibrat, în condițiile în care trei dintre devence, accidentate, nu au făcut deplsarea la Bistrița, iar alte patru fete din trupa pregătită de Daniel Gheorghe și Olivia Nanu au jucat cu probleme medicale.

După disputarea primei părți a campionatului, doar trei echipe au punctaj maxim și sunt lidere ale seriilor din care fac parte, fiind vorba despre Știința București, Corona Brașov și CSM Deva.

Pentru handbalistele devence urmează un meci dificil, în Cupa României, cu lidera seriei C, Corona Brașov. Meciul dintre CSM Deva și Corona Brașov, din turul preliminar al Cupei României la handbal feminin este programat pentru data de 22 decembrie.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente