duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEJAF la Hunedoara: AU FURAT JURNALUL PRIMARULUI. Hoții sunt în continuare necunoscuți

JAF la Hunedoara: AU FURAT JURNALUL PRIMARULUI. Hoții sunt în continuare necunoscuți

Pagina de Facebook a primăriei Hunedoara dar și una dintre paginile primarului Hunedoarei au fost furate de hackeri. Anunțul a fost făcut pe contul său personal de socializare de primarul municipiului, Dan Bobouțanu. 

”În data de 3 august, mai multe pagini de Facebook ale instituțiilor din municipiul Hunedoara, printre care pagina primăriei dar și pagina mea, Dan Bobouțanu – Jurnalul primarului, au fost furate de către autori, momentan, necunoscuți.

Am făcut toate demersurile pentru recuperarea acestor pagini și sperăm ca acest lucru să se realizeze cât mai curând posibil. Până atunci, vă informez că pe aceste pagini pot apărea informații false, pe care autoritățile locale nu le pot administra în această perioadă.

Voi reveni cu noi informații pe măsură ce acestea ajung din partea autorităților și a staff-ului Facebook.

Vă mulțumesc pentru înțelegerea situației și îmi cer scuze pentru inconveniențele create la accesarea tuturor acestor pagini de Facebook!

Sper ca situația să revină la normal în cel mai scurt timp!” – a anunțat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, pe pagina sa de Facebook.

.

Așa arată acum fosta pagină ”Dan Bobouțanu – Jurnalul primarului”:

.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente