luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEGRAV ACCIDENT rutier lângă Hațeg: 3 autoturisme implicate, 7 victime. Intervine ELICOPTERUL...

GRAV ACCIDENT rutier lângă Hațeg: 3 autoturisme implicate, 7 victime. Intervine ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident de circulație, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs sâmbătă după-amiază între localitățile Totești și Hațeg. S-a solicitat elicopterul SMURD Arad pentru o fetiță de 11 ani, aflată într-unul dintre autoturisme.

În jurul orei 14:40, pompierii din cadrul subunităților Totești, Bretea Română, Baru și Hunedoara au intervenit pe DN 68, între localitățile Totești și Hațeg, unde s-a produs un accident rutier.

Echipajele operative sosite la fața locului au constatat faptul că, în accident au fost implicate 3 autoturisme și au rezultat 7 victime, iar 2 dintre acestea au fost găsite încarcerate.

Pompierii au acționat de urgență pentru descarcerarea celor 2 persoane – un bărbat în vârstă de 24 de ani și o femeie în vârstă de 65 de ani, care au fost extrase în siguranță, fiind conștiente și cooperante.

La locul evenimentului, toate cele 7 victime au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la spitalele din Hațeg, Hunedoara, Deva și Petroșani.

Printre persoanele rănite, s-a numărat și o minoră în vârstă de 11 ani, pentru care s-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD Arad, astfel încât aceasta să fie transportată în cel mai scurt timp posibil la o unitate spitalicească din Timișoara.

Pompierii militari au acționat, de asemenea, pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri și pentru sablarea carosabilului.

Pentru această misiune au fost mobilizate două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara

Sursa: ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente