duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEFostul senator Haralambie Vochițoiu, cercetat de DNA pentru fapte de corupție

Fostul senator Haralambie Vochițoiu, cercetat de DNA pentru fapte de corupție

DNA cheamă la audieri ”lotul Vochițoiu”

Procurorii anticorupție încep audierile în dosarul care îl vizează pe fostul senator Haralambie Vochițoiu, dar și firme controlate de acesta, inclusiv prin interpuși.

Potrivit informațiilor, mai multe citații au ajuns în aceste zile la persoane din acest dosar, în care se fac cercetări pentru infracţiuni în legătură directă cu infracţiunile de corupţie.

În 2015, DNA anunța că „se efectuează acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire ori prezentare de documente ori declaraţii false având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”. Faptele ar fi fost comise prin intermediul uneia dintre societăţile conduse de fostul senator Haralambie Vochiţoiu, Euro Jobs Petroşani.

Citiți mai multe în articolul semnat de Carmen COSMAN – PREDA pe site-ul informatiavj.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente