sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberFlorentina Iuşco (CSM Deva) a câştigat AURUL la Madrid, la proba de...

Florentina Iuşco (CSM Deva) a câştigat AURUL la Madrid, la proba de săritură în lungime

Atleta Florentina Iuşco (CSM Deva) a câştigat concursul World Athletics Indoor Tour Madrid 2024, la săritura în lungime, cu o reuşită de 6,65 metri.

Sportiva deveancă, pregătită de profesorul Nicolae Alexe, a concurat, vineri seară, la Madrid, într-un concurs de categoria Gold din circuitul mondial atletic de sală.

Categoria Gold din circuit este cea mai înaltă, iar Florentina Iușco s-a prezentat excelent, câștigând proba de săritură în lungime cu o performanță de 6 metri și 65 de centimetri.

Flory are un sezon excelent de sală, câștigând toate cele șase concursuri la care a luat startul în acest an în proba de săritura în lungime, printre acestea numărându-se Balcaniada de la Istanbul și Campionatul Național.

De asemenea, Florentina Iușco a participat și în patru concursuri la triplusalt, câștigându-le și pe acestea, aici fiind inclus și Campionatul Național.

Grație rezultatelor obținute, atleta Florentina Iușco, de la CSM Deva (Club Sportiv Municipal susținut financiar de Primăria Municipiului Deva), a obținut calificarea la Campionatul European în aer liber, care se va desfășura, în iunie, la Roma, atât la săritura în lungime, cât și la triplusalt.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente