sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTEXPLOZIE într-un bloc din Hunedoara, din cauza ACUMULĂRII DE GAZE. O femeie...

EXPLOZIE într-un bloc din Hunedoara, din cauza ACUMULĂRII DE GAZE. O femeie a fost rănită

O explozie s-a produs, azi-noapte, într-un bloc din municipiul Hunedoara. Proprietara apartamentului, o femeie de 86 de ani, a suferit arsuri la ambele mâini si a fost transportată la spitalul din localitate.

Ce au comunicat pompierii

Pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit în această noapte, în jurul orei 24:00, pe strada Ștrandului din municipiu, unde a fost semnalată o explozie, într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc.

La fața locului, pompierii au găsit o femeie în vârstă de 86 de ani, care a suferit arsuri de gradul I la nivelul mâinilor.

Aceasta a fost asistată medical de către paramedicii SMURD și ulterior a fost transportată la UPU Hunedoara pentru tratament de specialitate.

Explozia s-a datorat acumularii de gaze provenite de la aparatul de gătit lăsat nesupravegheat și nu a fost urmată de incendiu, în urma evenimentului fiind afectată doar ușa de acces în locuință.

Pentru misiune au fost mobilizate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara mecanică și un echipaj SMURD. (ISU Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente