duminică, aprilie 28, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEO bunică de 81 de ani din Brad a dat pensia ei...

O bunică de 81 de ani din Brad a dat pensia ei pe câteva luni pentru nişte oale şi cratiţe. Cum a fost înşelată

O femeie de 81 de ani din Brad a fost înşelată de un vânzător ambulant de oale şi cratiţe. Vânzătorul, un tânăr, a abordat-o pe femeie pe o stradă din oraş şi i-a propus un chilipir: cratiţe şi tacâmuri la preţ bun. Bunica l-a invitat acasă la ea, să-i dea banii, şi s-a trezit, la final, că a dat pe nişte tinichele pensia ei pe câteva luni: 6.000 de lei. A sunat urgent la poliţie.

Poliţia dezvăluie cum a decurs escrocheria

La data de 15 martie 2023, Poliția Municipiului  Brad a fost sesizată de o femeie în vârstă de 81 de ani, din municipiul Brad, cu privire la faptul că, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla pe strada Libertății, din Brad, a fost abordată de un bărbat cu privire la vânzarea unor seturi de oale și tacâmuri.

Bărbatul a condus-o pe femeie la domiciliu acesteia, unde i-a prezentat obiectele pe care le avea spre vânzare şi a indus-o în eroare, în sensul că i-a vândut acesteia anumite produse contra sumei de 6.000 de lei, fiind vorba de un preț vădit mai mare față de cel real.

L-au prins pe vânzător şi l-au depus după gratii

În urma activităților desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brad au identificat în scurt timp un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Crăciunești, judeţul Mureș, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune reclamate.

Față de tânăr, poliţiştii au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus  în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Hunedoara – Deva, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente