vineri, mai 3, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEPrimul meci, prima victorie. Echipa de futsal CSM Deva (fosta Autobergamo) a...

Primul meci, prima victorie. Echipa de futsal CSM Deva (fosta Autobergamo) a debutat cu succes

Echipa de futsal CSM Deva, continuatoarea celor de la FC Autobergamo, a susținut primul său joc sub noua denumire. Devenii s-au impus, în deplasare, sâmbătă, în amicalul disputat pe terenul celor de la Șoimii Șimand, cu scorul de 10-3.

„Jocul a fost unul bun, dacă ținem cont că este primul meci amical al sezonului și că au lipsit doi oameni de bază, Cristi și Savio. Suntem mai mulți jucători nou-veniți și trebuie să ne închegăm jocul. Meciul de la Șimand a fost util, pentru că am putut să și exersăm mai multe scheme de joc, care ne vor fi utile in Supercupă și, mai apoi, în campionat „, a declarat Milos Simic, unul dintre cei doi antrenori-jucători de la CSM Deva.

Echipa de futsal CSM Deva va evolua, în premieră, în fața propriilor suporteri, vineri 18 august, în fața celor de la FC Click Media Chișinău.

Noul sezon de fotbal în sală se deschide pe 24 august, cu Supercupa României, United Galați – CSM Deva, meci programat la Sfântu Gheorghe.

S-a stabilit calendarul și în Liga I de fotbal în sală, vestul țării urmând a avea patru reprezentante în noul sezon.

Liga 1 Futsal Fortuna va începe la data de 26 august și se va juca în sistem tur/retur, rezultând 18 etape, urmate de play-off/play-out.

În prima rundă, programată în jurul datei de 26 august, e programat derby-ul orașului Deva: CSM Deva (fostă Autobergamo) versus ACS West.

Programul primei etape Liga 1 Futsal Fortuna:

Sursa: CSM Deva/Federaţia Română de Fotbal

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente