test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEDROGURI confiscate de Poliţie la festivalul de muzică electronică de la Măgura...

DROGURI confiscate de Poliţie la festivalul de muzică electronică de la Măgura Uroiului, lângă Simeria

Cinci tineri din judeţul Alba au fost depistaţi de poliţişti cu droguri asupra lor, la „Shutdown Festival 2022”, care se desfăşoară la Măgura Uroiului, lângă Simeria.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Simeria, care asigurau măsurile de ordine publică cu ocazia desfășurării unui festival de muzică electronică, au observat în apropierea locului de campare, un autoturism în care se aflau patru tineri, iar altul se afla în apropierea autoturismului.

Întrucât cei cinci tineri (cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, din judetul Alba) aveau un comportament suspect, polițiștii au efectuat controlul autoturismului și controlul corporal al celor în cauză, procedură în urma căreia au identificat diferite cantități de substanțe sub formă de cristale, pulbere ori substanțe vegetale, precum și un cântar electronic de precizie care prezenta urme de materie vegetală.
Polițiștii au ridicat substanțele identificate și au întocmit proces verbal de constatare în vederea întocmirii unui dosar de cercetare penală ce va fi înaintat Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara.

Cercetările vizează săvârșirea infracțiunilor de ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente