joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEVICIU EXTREM: Noaptea spărgeau magazine în Hunedoara și furau UN SINGUR LUCRU

VICIU EXTREM: Noaptea spărgeau magazine în Hunedoara și furau UN SINGUR LUCRU

Doi tineri au pătruns prin efracţie, în mod repetat, pe timp de noapte, în incinta unor magazine din municipiul Hunedoara, de unde au sustras mai multe pachete de țigări.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi tineri din municipiului Hunedoara, în vârstă de 24 şi de 29 de ani, bănuiţi de comiterea, în perioada februarie – martie 2023, a unor infracţiuni de furt calificat.

Din probatoriul administrat, poliţiştii au stabilit că cei doi au pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, în incinta unor magazine din municipiul Hunedoara, de unde au sustras mai multe pachete de țigări.  

Cei doi au fost depuși în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi urmează să fie prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor doi și a recuperării prejudiciului.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente