miercuri, mai 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEDin culisele audierilor de miniștri la Parlament

Din culisele audierilor de miniștri la Parlament

Deputata USR de Hunedoara, Pollyanna Hangan, dezvăluie cum au decurs (din punctul ei de vedere) audierile din Parlament ale miniștrilor propuși să facă parte din Guvernul Ciucă.

Deputata a postat pe pagina oficială de facebook o relatare a modului în care au avut loc audierile:

Audierile miniștrilor, cu întrebări limitate.Să nu îi deranjăm prea mult…

Am participat astăzi, până la această oră, la ședințele a două comisii de audiere a miniștrilor propuși pentru Ministerul Energiei (Virgil Daniel Popescu) și Ministerul Sănătății (Alexandru Rafila).

La audierea ministrului propus Alexandru Rafila, numărul de întrebări a fost limitat la maxim două întrebări pe grup parlamentar. Doar USR, AUR și UDMR au reușit să pună astfel câteva întrebări și să primească răspunsuri. Întrebarea pe care o pregătisem eu pentru domnul Rafila era cu referire la situația excepțională și dramatică privind incidența îmbolnăvirilor de cancer din județul Hunedoara. Am atras atenția și cu alte ocazii asupra acestei probleme cu care se confruntă hunedorenii și care rămâne, deocamdată, în afara preocupării autorităților competente. Aș fi fost interesată să aflu opinia domnului Rafila asupra acestei situații, dar, din păcate, nu am fost lăsată să intervin cu această întrebare din cauza limitării numărului de întrebări pe grup parlamentar.

În ceea ce privește audierea domnului Popescu, acesta a folosit 35 de minute din cele 45 alocate pentru a citi de pe foi programul propus pentru Ministerul Energiei, iar ulterior, deși a primit zece întrebări, nu a reușit să ofere răspunsuri decât pentru trei dintre ele.

Voi mai participa la ședințele comisiilor care vor audia miniștrii propuși pentru Ministerul Economiei (Florin Marin Spătaru) și Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (Constantin Daniel Cadariu).” – a scris deputata USR de Hunedoara, Pollyanna Hangan, pe pagina de facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente