luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieConsilier către primar: ”Hai, mă, c-ai zis că ești șmecher pă chestiile...

Consilier către primar: ”Hai, mă, c-ai zis că ești șmecher pă chestiile astea. Lasă poveștile de doi lei.” – VIDEO

Dialogurile din ședințele de Consiliu Local de la Simeria, între consilieri și primarul Iulius Bedea, nu sunt tocmai de nivel urban. Primarul pare a fi într-un război permanent cu majoritatea consilierilor, pe care îi numește ”coaliția Anti-Simeria”. Disputa politico-administrativă se duce într-un limbaj mai adecvat unei terase de berărie decât unui Consiliu Local de oraș. Ultimul exemplu este din ședința de marți, 17 octombrie.

Primarul Iulius Bedea acuză ”Coaliția Anti-Simeria” din Consiliul Local

”Ieri (marți, 17 octombrie – n.n.), am convocat consilierii locali pentru a aproba alocarea de la bugetul local a unei sume de 145.950 lei necesare întocmirii proiectului european pentru anveloparea și eficiența energetică a blocurilor în valoare de 1.500.000 euro.

Din păcate și de această dată, coaliția Anti-Simeria a respins un proiect deosebit de important pentru locuitorii orașului, mai ales în contextul scumpirii exorbitante a energiei.” – a scris primarul orașului Simeria, Iulius Bedea (PSD), pe pagina sa de Facebook.

Bedea: ”Este o adevărată bătaie de joc ce fac consilierii locali”

”Este o adevărată bătaie de joc ce fac consilierii locali și cum votează împotriva simerienilor!

Sunt conștient de faptul că opoziția din consiliul local va fi tot mai mare, pe măsură ce se apropie alegerile locale. Cu toate acestea, voi rămâne consecvent în a face tot ceea ce trebuie pentru a contribui, împreună cu dumneavoastră, la schimbarea în bine a Orașului Simeria și satelor aparținătoare. Tocmai de aceea, acest proiect respins de consilieri îl voi supune din nou votului acestora într-o viitoare ședință de consiliu local. Simeria nu trebuie să piardă această oportunitate!” – a încheiat primarul Iulius Bedea postarea sa de pe Facebook.

Dialoguri de berărie în ședințele de Consiliu Local – fragment VIDEO

Consilierul local Emil Rîșteiu către primarul Iulius Bedea: – Hai, mă, c-ai zis că ești șmecher pă chestiile astea.(…) Lasă Poveștile de doi lei.(…) Amice, fii atent c-o să vină verificările cu SF-uri (studii de fezabilitate – n. n.) făcute și nefinanțate și-o să dai bani de la tine.

Primarul Bedea către consilierul Rîșteiu: – Eu nu sunt amicul tău. Amicul tău poate-i domnul Hațegan, poate-s cei de la PNL, că acuma sunteți pe-acolo, eu amicul dumneavoastră nu sunt.

VIDEO: Ședința de Consiliu Local Simeria, 17 octombrie 2023 – fragment.

POATE VREI SĂ VEZI ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente