marți, mai 14, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăCum îi rezolva Virgil Guran, vicepreședinte PNL, pe primarii care cereau bani:...

Cum îi rezolva Virgil Guran, vicepreședinte PNL, pe primarii care cereau bani: ”Dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam”

Afirmația a fost făcută de Virgil Guran în discursul susținut de la tribuna Consiliului Național al PNL, care s-a desfășurtat astăzi în Poiana Brașov.

„Şi vă spun ceva, din experiența de președinte al organizației de la Dâmbovița. În ultimul timp am cam avut probleme și le-am rezolvat cam în felul următor: când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa: „Domne cum stăm cu proiectele? Când vin?” făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta” – a afirmat Virgil Guran în discursul său.

Virgil Guran a fost ales astăzi, prin votul delegaților la Consiliul Național al PNL, în funcția de vicepreședinte pe Apărare și Securitate Națională, cu 459 de voturi. El l-a avut contracandidat pentru această funcție pe primarul Constanței, Vergil Chițac, care nu a reușit să obțină decât 129 de voturi.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente