vineri, mai 3, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATESupercupa României la fotbal în sală a fost cucerită de United Galați....

Supercupa României la fotbal în sală a fost cucerită de United Galați. Echipa CSM Deva, eșec la primul meci oficial

În finala Supercupei României la futsal, disputată miercuri seara la Sfântu Gheorghe, campioana României, United Galați, a învins CSM Deva (fosta Autobergamo) cu scorul de 4-0 (1-0).

Ce a transmis clubul CSM Deva după meci

N-a fost să fie: CSM Deva a pierdut în Supercupa României la futsal

În prima sa partidă oficială sub această denumire, echipa de futsal CSM Deva a jucat, la Sfântu Gheorghe, în Supercupa României, cu United Galați. Deși nu au jucat rău, devenii au pierdut acest meci.

Echipa de pe malurile Dunării a câștigat cu 4-0 (1-0), dar diferența de scor este exagerată. Deși a dominat mai mult, echipa deveană a intrat cu deficit la cabine, unicul gol al primei părți fiind înscris, în minutul 13, de către Dudău, cu un șut de la distanță.

În partea secundă tot cei de la CSM Deva au fost mai activi în ofensivă dar, contrar cursului jocului, cei care au înscris au fost tot cei de la United, în minutul 35, prin Crișan, care a finalizat, din apropiere, un contraatac.

Cei de la CSM au scos portarul, în speranța reducerii din handicap, însă tactica, una cu două tăișuri, nu a dat roade, iar gălățenii au mai înscris în două rânduri. Prima oară a punctat Crișan, în minutul 37, de la mijlocul terenului, iar Toniță, goalkeaper-ul gălățenilor, a marcat, din poartă în poartă, în ultimele secunde.

Trecând peste amărăciunea acestui eșec, la un scor mult mai mare decât a fost realitatea de pe teren, iubitorii de futsal din Deva îi pot vedea la lucru pe cei de la CSM duminică, 27 august, de la ora 18:00. Atunci, la Sala Sporturilor din municipiul de la poalele Cetății, CSM va întâlni, în calitate de gazdă, pe concitadina ACS West, în derby-ul Devei, partida contând pentru prima etapă a sezonului regular din Liga 1 de futsal, sezonul 2023-2024.

Ce a declarat Dorin Popa, fostul președinte al FC Autobergamo și actual coordonator al secției de futsal CSM Deva, după meciul de aseară

Bună seara!

Dupa cum știți, nu sunt omul care să mă ascund în spatele insucceselor.

Am pierdut lamentabil, circumstanțele ar fi absențele lui Savio Matei și Gavrilă… Dar asta nu scuză jocul slab, fără vână, făcut de noi, care a făcut să cedăm nu în fața unei echipe care a jucat nu știu ce futsal, dar și-au dorit victoria, au fost rapizi și luptători. Bravo lor! Felicitări Galați!

Pentru mine personal în seara aceasta a fost o mare dezamăgire și îmi cer scuze la toți care au crezut și mai cred în acest proiect.

E doar începutul… în circa o luna vom întâlni iarăși Galațiul la Deva și vom vedea cu adevărat unde suntem.

Scuze!

Hai CSM! Totul pentru Deva!

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente