luni, mai 13, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTCriza gunoaielor afectează întreg județul Hunedoara

Criza gunoaielor afectează întreg județul Hunedoara

Ce spune primarul Devei pe această temă:

DEVA NU ARE RESTANȚE FAȚĂ DE OPERATORUL DE SALUBRITATE BRAI-CĂTA

Dragi deveni,

Referitor la situația creată de neridicarea gunoiului menajer de pe raza Municipiului Deva, începând cu data de 04.12.2021, doresc să fac următoarele precizări:

– U.A.T. Municipiul Deva nu are nicio restanță financiară față de operatorul de salubritate. Mai mult, în cursul lunii noiembrie, Municipiul Deva a achitat facturile emise de către BRAI-CĂTA pentru colectarea deșeurilor menajere produse de structurile din directa subordonare a Primăriei Municipiului Deva.

– Municipiul Deva este membru în A.D.I. ”Sistemul integrat de gestionare a deșeurilor județul Hunedoara” alături de alte U.A.T – uri din județ și de Consiliul Județean Hunedoara. În această calitate, Primăria Municipiului Deva a achitat la zi cotizația de membru în baza facturilor emise de către asociație.

– Cu privire la facturile emise de către operatorul BRAI-CĂTA pentru gunoaiele menajere colectate generate de către persoane care nu au încheiat contracte, întrucât am apreciat că operatorul de salubritate nu și-a îndeplinit obligațiile asumate prin contract, iar facturile emise nu au temei, U.A.T MUNICIPIUL DEVA s-a adresat instanței de judecată.

Așadar, MUNICIPIUL DEVA nu a generat această situație neplăcută atât pentru administrația locală, cât și pentru locuitorii municipiului, situație existentă la nivelul întregului județ, însă vă asigur că, împreună cu celelalte autorități implicate în soluționarea acestei crize vom găsi cât mai repede soluții de rezolvare.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Florin Nicoale OANCEA

Primarul Municipiului DEVA

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente