joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieCostel Avram jignește polițiștii de la Rutieră: ”fac exces de zel prostesc”

Costel Avram jignește polițiștii de la Rutieră: ”fac exces de zel prostesc”

Administratorul public al Județului Hunedoara, Costel Avram, vrea să facă regula în circulația pe drumurile publice. Mai exact, administratorul Avram dorește ca șoferii să poată circula pe ce bandă a drumului doresc, pentru că ”pe un drum județean în reabilitare situația trebuie analizată selectiv”. Și asta deși pe drumul aflat în reabilitare există indicatoare de circulație care impun șoferilor, în mod clar, să respecte banda de circulație. Semnificația lor este definită în lege și este nenegociabilă.

Costel Avram lansează, pe pagina sa de Facebook, un atac la polițiștii de la Circulație din județul Hunedoara, pentru simplul motiv că aceștia aplică legea. Avram consideră că polițiștii fac ”exces de zel pe care l-aș putea numi prostesc”.

Costel Avram, Administratorul Public al județului Hunedoara: ”Mă întristez când constat cum unii le fac absolut inutil viața grea altora, din exces de zel pe care l-aș putea numi prostesc. Caz concret, între Șoimuș și Bălata, pe un astfel de drum, cei care rulau pe porțiunea mai bună a drumului au fost amendați de polițiști zeloși pe motiv că rulează pe contrasens. Sau chiar li s-au luat permisele!”

Administratorul public al județului vrea, astfel, să dirijeze nemulțumirea șoferilor care, de aproape un an, circulă pe drumuri a căror reabilitare nu se mai termină, în contul Poliției Rutiere. Asta deși reabilitarea șoselelor de pe culoarul Mureș Nord, care durează de aproape un an, este în sarcina exclusivă a Consiliului Județean.

Într-o pornire populistă, aflată la limita legii, Costel Avram le transmite șoferilor amendați de poliție pentru nerespectarea legii că va încerca un mic trafic de influență: ”Sunt alături de toți cei care au fost sancționați excesiv și îi rog să-mi comunice în ce situație sunt. Vom încerca rezolvarea amiabilă a situației pentru ca pe viitor astfel de cazuri să nu mai fie posibile!”.

Așteptăm cu interes să vedem care este temeiul juridic în baza căruia o amendă acordată pentru nerespectarea legislației rutiere poate fi ”rezolvată amiabil” la intervenția unei autorități administrative, în speță a administratorului Costel Avram.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente