joi, mai 9, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăCostel Avram către cei care nu-l aplaudă: ”nemernici #rezist”!

Costel Avram către cei care nu-l aplaudă: ”nemernici #rezist”!

Cu ocazia inaugurării șoselei Hunedoara – Călan, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, a găsit momentul să se răfuiască cu cei care au criticat lucrarea, de-a lungul timpului:

Deși au existat voci (e drept, puține, dar stridente) care au încercat să umbrească modernizarea drumului județean Hunedoara – Călan, lansând mizerii în spațiul public, „nemernici #rezist” care au făcut tot posibilul pentru a batjocori acest proiect, iată, astăzi, adevărul a triumfat.

Costel Avram, pe pagina sa de facebook

Postarea de ieri, 25.11.2021, de pe facebook elogiază, în continuare, meritele constructorului și ale Consiliului Județean Hunedoara:

”DJ 687 Hunedoara – Călan este un drum cu care ne mândrim, finalizat înainte de termen, cu o calitate a lucrărilor net superioară multora care se execută în țară. 30 de milioane de lei a costat modernizarea acestui tronson pe care, de astăzi, se circulă în condiții de siguranță!

CJ Hunedoara a contribuit prin alocarea de fonduri suplimentare pentru reabilitarea pasajului CF!

Felicit constructorul, proiectantul, membrii Unității de Implementare a Proiectului, pentru determinarea de a duce acest proiect la bun sfârșit.Infrastructura este prioritatea Consiliului Județean Hunedoara!” – a scris Costel Avram

Șoseaua Hunedoara – Călan a fost finalizată, de fapt, NU înainte de termen, ci CU O ÎNTÂRZIERE DE FIX 9 LUNI!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente