miercuri, mai 1, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEVICTORIE LA CASTEL! Corvinul Hunedoara–Ceahlăul Piatra Neamț: 2-1. Corvinul a revenit, după...

VICTORIE LA CASTEL! Corvinul Hunedoara–Ceahlăul Piatra Neamț: 2-1. Corvinul a revenit, după 15 ani, în eșalonul secund al fotbalului românesc

Pe arena ”Michael Klein”, circa 5.000 de spectatori au asistat, duminică, 6 august 2023, la revenirea – după 15 ani – a Hunedoarei în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Corvinul a câștigat, la limită, confruntarea cu Ceahlăul Piatra Neamț, scor 2-1 (1-0 la pauză). Neacșa și Lupu au marcat pentru gazde, iar Ciobanu pentru oaspeți. 

Alin Barna, unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai Corvinului, a anunţat victoria:

A fost bucurie mare în tribunele stadionului din Hunedoara. Echipa Corvinul reînvie legenda: a revenit, după 15 ani, în eşalonul al doilea al fotbalului românesc şi vrea să meargă mai departe. Alin Barna, în tricoul echipei sale de suflet, Corvinul Hunedoara, a anunţat victoria în meciul de debut din Liga a doua.

Bucurie imensă la Hunedoara, unde echipa noastră iubită a reușit o frumoasă victorie, în meciul televizat de debut în liga secundă: FC Corvinul 1921 Hunedoara – Ceahlăul Piatra Neamț 2-1 (1-0)

Cinste corviniștilor, felicitări antrenorului Florin Maxim pentru inspirație, toată aprecierea pentru superbul public hunedorean!!!

Pentru noi, Corvinul e totul!!! – a scris Alin Barna pe pagina sa de Facebook.

Tribunele stadionului „Michael Klein” din Hunedoara au fost arhipline duminică, 6 august, la meciul în care Corvinul a revenit, după 15 ani, în liga secundă a fotbalului românesc. Foto: Facebook/FC Corvinul 1921 Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente