luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberCOMUNICAT OFICIAL Corvinul Hunedoara

COMUNICAT OFICIAL Corvinul Hunedoara

Clubul nostru își exprimă dezaprobarea față de ultimele articole publicate de site-ul sport.ro, în care se precizează realizarea a două transferuri internaționale în această iarnă.

Respectiv achiziționarea unui fotbalist brazilian, Jefferson Damiao (https://bit.ly/3sbDNCb) și a unui jucător ucrainian, Vladyslav Naumets (https://bit.ly/3APDyRj).

Niciuna dintre cele două informații nu este veridică, prilej cu care ne dorim să îi asigurăm pe suporterii noștri că toate detaliile oficiale legate de activitatea grupării noastre sunt și vor putea fi consultate doar pe site-ul nostru 𝐰𝐰𝐰.𝐟𝐜𝐜𝐨𝐫𝐯𝐢𝐧𝐮𝐥𝟏𝟗𝟐𝟏.𝐫𝐨, ori pe conturile oficiale de Facebook și Instagram.

Pe de altă parte, rămânem deschiși comunicării cu reprezentanții mass-media pentru orice informație de interes pentru fanii noștri. Iar în acest sens punem la dispoziție adresa 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭@𝐟𝐜𝐜𝐨𝐫𝐯𝐢𝐧𝐮𝐥𝟏𝟗𝟐𝟏.𝐫𝐨.

Apreciem interesul pe care îl ridică brand-ul 𝐂𝐨𝐫𝐯𝐢𝐧𝐮𝐥 și vă asigurăm de toată deschiderea și transparența noastră pentru orice material de presă referitor la activitatea clubului-simbol al municipiului #Hunedoara!

Hai, #Corvinul!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente