vineri, mai 17, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATECine este CEL MAI CĂUTAT infractor hunedorean: Poliţia îl vânează de 15...

Cine este CEL MAI CĂUTAT infractor hunedorean: Poliţia îl vânează de 15 ani şi nu i-a dat de urmă

Pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea MOST WANTED, a celor mai căutaţi infractori, figurează un singur hunedorean: Bruzlea Silviu Bogdan. El a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor, dar a dispărut şi este de negăsit. Poliţia îl caută de peste 15 ani şi nu i-a dat de urmă.

În luna septembrie anul 2007, lângă o discotecă din satul Tâmpa, comuna Băcia, Bruzlea Silviu Bogdan, împreună cu alţi inculpaţi, a bătut cu bestialitate un tânăr, lovindu-l cu pumnii, picioarele, bâta de baseball şi cu un bolovan. După 3 zile, victima bătăii a murit la spital iar criminalul Bruzlea a dispărut şi e de negăsit.

El are acum 35 de ani şi este, în limbajul infractorilor, “pe goană”.

Iată fişa celui mai căutat infractor hunedorean, aşa cum apare pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea MOST WANTED:

BRUZLEA SILVIU BOGDAN

Nascut în: Deva, jud. HUNEDOARA, ROMANIA

Data nașterii: 30-04-1987

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Calan, jud. HUNEDOARA, ROMANIA

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea

Fapta: omor

Bruzlea Silviu Bogdan avea doar 20 de ani când a comis omorul. El se ascunde de peste 15 ani şi poliţiştii nu i-au dat de urmă.

Detalii

In baza S.P.nr.73/2010 din 15.04.2010, a Tribunalului Hunedoara, ramasa definitiva prin decizia penala nr. 1547/14.05.2012 a I.C.C.J. , a fost condamnat la 20 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor calificat.

In noaptea de 15/16.09.2007, la cca 300 m de discoteca ,,Tiger”, din localitatea Tampa,comuna Bacia, judetul Hunedoara, impreuna cu alti inculpati au lovit cu pumnii si picioarele, cu bata de bassebal si chiar cu un bolovan, pe partea vatamata Sofrac Ciprian Gabriel, provocandu-i leziuni in urma carora, la data de 19.09.2007, acesta a decedat.

Sursa: Poliţia Română

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente