marți, mai 14, 2024
No menu items!
AcasăOPINIICând comunicarea o ia razna

Când comunicarea o ia razna

Primăria Simeria a montat un stâlp. Un stâlp de iluminat, cu becuri LED de 400 watti, alimentate de un panou fotovoltaic.

Cum comunicăm această uriașă realizare a Primăriei Simeria? Un nou curent își face loc printre scriitorii de texte oficiale: umanismul liricoid.

Stîlpul trece în planul doi, deși are rolul principal în povestire, și în lumina reflectoarelor (adică a becului) intră în scenă Viorel, omul. Știrile trebuie să fie cu oameni și pentru oameni.

Om cam sărman, Viorel, de altfel un bun creștin, care merge des la biserică, s-a integrat în comunitate și, iată, visul lui de veacuri, dorința lui de suflet s-a materializat. Primăria i-a pus un stâlp cu bec pe uliță. Are și senzor de mișcare și protejează mediul! Știe și domnul deputat PSD Toma despre chestiune.

Savurați bijuteria de text postat pe pagina de facebook a Primăriei Simeria:

” Dragi Simerieni,

Pe Viorel din Sântandrei îl cunoaște toată lumea din sat. Este o persoană care se gospodărește singur și locuiește intr-un container la marginea satului. Viorel merge des la biserica din sat și s-a integrat bine în comunitatea locală.

De ani de zile, de când locuiește în satul Sântandrei drumul spre casa lui nu avea lumină!

Astăzi, Primăria Orașului Simeria alături de SIMPREST UTIL, i-a îndeplinit o dorință ce o avea pe suflet de foarte multă vreme!

Acum, Viorel se mândrește cu noul său stâlp de iluminat, ce protejează mediul înconjurător, deoarece produce curent singur printr-un sistem de panouri fotovoltaice. Este încântat de faptul că luminatorul este dotat cu senzori de mișcare, astfel seara se aprinde singur și luminează ambiental toată zona, iar când o persoană trece prin apropiere, produce o lumină puternică de 400 Watti (cel mai performant sistem), astfel încât noaptea devine zi!

Domnul deputat Toma Ilie știe despre problema lui Viorel încă din campanie!

Viorel îți dorim multă sănătate și Dumnezeu să aibă grijă de tine!

Cu drag,

Iulius Gelu Bedea

Primarul Orașului Simeria”

Alin Bena

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente