duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberBrigita şi Andrei, dansatorii de aur ai Devei, strălucitori pe podiumul european

Brigita şi Andrei, dansatorii de aur ai Devei, strălucitori pe podiumul european

Dansatorii sportivi Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, își continuă seria evoluțiilor foarte bune din cadrul circuitului “DanceSportEurope Children European Grand Prix”, la secțiunea Standard, juniori II.

În weekendul recent încheiat, Brigita și Andrei au avut o comportare de excepție și au câștigat concursul desfășurat la Skoplje, capitala Macedoniei de Nord.

Este cel mai bun rezultat obținut de cei doi din tinerii dansatori sportivi de la CSM Deva în cadrul circuitului continental, iar această performanță îi plasează printre favoriții la primele locuri în marea finală a “DanceSportEurope Children European Grand Prix”, la secțiunea Standard, juniori II, care va avea loc la Zagreb, capitala Croației, pe 17 decembrie.

Înainte de concursul din Macedonia de Nord, Brigita și Andrei erau pe locul al doilea în clasamentul general al “DanceSportEurope Children European Grand Prix”, la secțiunea Standard, juniori II.

În circuitul european au luat startul 125 de perechi din 20 de țări, iar Brigita Marina și Andrei Stoica, antrenaţi de Andra Căprioară, ocupă cea mai bună poziție dintre dansatorii români la categoria la care evoluează tinerii și talentații dansatori sportivi de la CSM Deva.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente