vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEÎN PREMIERĂ: Biletele la Loto vor putea fi cumpărate și online. Cum...

ÎN PREMIERĂ: Biletele la Loto vor putea fi cumpărate și online. Cum procedezi

Pentru prima dată în istoria Loteriei Române, jucătorii pot achiziționa și online bilete la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc, prin accesarea secțiunii dedicate a site-ului oficial al Loteriei Române, respectiv www.loto.ro.

Loteria Română a demarat încheierea de parteneriate pentru vânzarea biletelor loto, prin intermediul unor aplicații online, amparcat.ro fiind prima aplicație care este în prezent disponibilă jucătorilor.

Prețul biletelor este același cu cel din agențiile loto, iar câștigurile se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional în vigoare, în orice agenție loto proprie sau mandatară/la casieriile reședință de județ/la sediile punctelor de lucru județene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcție de valoarea acestora.

”Prin acest proiect am creat posibilitatea jucătorilor de a fi doar la un click distanță de jocurile loto, răspunzând astfel exigențelor tuturor categoriilor de participanți, prioritatea noastră fiind îmbunătățirea permanentă a experienței jucătorilor în relația cu produsele companiei.

Am sentimentul că împărtășim acest nou început împreună cu jucătorii noștri aceasta fiind doar una dintre etapele pe care le aveam de parcurs în ceea ce ne-am propus să realizăm în viitor”, a declarat Ionuț-Valeriu Andrei, director general C.N. “Loteria Română” S.A.

.

DUPĂ ACCESAREA APLICAȚIEI amparcat.ro ȘI SELECTAREA JOCULUI LOTO DORIT (6/49, 5/40 SAU JOKER), PARCURGEȚI URMĂTOARELE ETAPE (exemplu):

.

Sursa: Biroul Comunicare loto.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente