duminică, mai 12, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTJudețul HUNEDOARA: Biciclist UCIS de un şofer de 23 de ani, care...

Județul HUNEDOARA: Biciclist UCIS de un şofer de 23 de ani, care l-a acroşat cu maşina

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, aflat pe bicicletă, a murit, în această după-amiază, în urma unui grav accident produs în localitatea Zdrapți, lângă municipiul Brad. Bărbatul a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Buceș. În urma impactului, victima a decedat pe şosea, la locul impactului.

„La data de 03 ianuarie 2023, la ora 16:43, un tânăr în vărstă de 23 de ani, din comuna Buceș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza localității Zdrapți, din direcția Brad-Buceș, la efectuarea manevrei de depășire a unui biciclist în vârstă de 56 de ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers, nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de acesta, acroșându-l cu partea laterală a autoturismului.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul biciclistului, care a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulație câteva zeci de minute, până la definitivarea cercetărilor la locul accidentului.” – a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

.
.

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente