Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
luni, septembrie 16, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTACCIDENT: BĂRBAT RĂNIT GRAV după ce s-a răsturnat cu TAF-ul în albia...

ACCIDENT: BĂRBAT RĂNIT GRAV după ce s-a răsturnat cu TAF-ul în albia pârâului – VIDEO

În urmă cu puțin timp, prin intermediul numărului unic pentru situații de urgență 112, a fost anunțat faptul că un utilaj forestier s-a răsturnat în localitatea Căzănești, comuna Vața de Jos, iar bărbătul care îl conducea a fost grav rănit.

La sosirea salvatorilor, bărbatul în vârstă de 44 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, cu multiple traumatisme.

Echipajele medicale au reușit stabilizarea victimei și ulterior aceasta a fost transportată la spitalul din Brad pentru tratament de specialitate.

VIDEO: ISU Hunedoara

Pompierii Secției Brad s-au mobilizat la locul evenimentului cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, fiind sprijiniți de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. (ISU Hunedoara)

Ce au aflat polițiștii. Cum s-a produs accidentul

La data de 19 august 2024, în jurul orei 12:55, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în comuna Vața de Jos, sat Căzănești, s-a răsturnat un tractor agricol forestier (TAF), evenimentul fiind soldat cu rănirea conducătorului utilajului, un bărbat de 44 de ani, din județul Arad.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că bărbatul conducea utilajul în direcția de mers Vața de Jos – Ciugani, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe partea stângă a sensului de deplasare, în afara părții carosabile.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la U.P.U. Brad, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii circumstanțelor în care a survenit evenimentul rutier. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente