Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
luni, septembrie 16, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEBă, ești nebun? AU DĂRÂMAT GARA din Deva fără să aibă AUTORIZAȚIE!...

Bă, ești nebun? AU DĂRÂMAT GARA din Deva fără să aibă AUTORIZAȚIE! Lucrările au fost oprite

Inspectoratul de Stat în Construcții a controlat modul în care a fost demolată gara municipiului Deva și a descoperit că demolarea s-a făcut ilegal, fără să existe o autorizație valabilă. A fost dispusă oprirea lucrărilor, până la intrarea în legalitate.

„În urma controlului în teren, a analizei proiectului tehnic, a documentelor încheiate până la data controlului și prezentate de executantul lucrărilor, în prezența reprezentantului beneficiarului, s-au dispus măsuri de oprire a continuării lucrărilor la acest obiectiv, de înștiințare a emitentului autorizației de construire în vederea actualizării DTAC, iar după caz, dacă se impune, se va emite o altă autorizație de construire/desființare, în vederea intrării în legalitate.

Față de abaterile legale întâlnite în timpul controlului, vor fi luate măsuri” – a transmis, într-o adresă din 19 august 2024, Inspectoratul Județean de Construcții Hunedoara, citat de publicația zhd.ro.

La începutul lunii iulie, gara municipiului Deva a fost demolată pe jumătate în doar câteva zile, însă fără ca lucrările de demolare să fie autorizate de Ministerul Transporturilor, arăta Mara Paraipan, avertizor de integritate în cadrul ministerului.

Gara din Deva se află restaurare începând din anul 2021. Lucrările au stagnat aproape doi ani, timp în care călătorii au nu au mai avut acces în clădire. În primăvara acestui an, în urma expertizelor tehnice, s-a renunțat la lucrările de consolidare și restaurare și s-a luat decizia demolării clădirii.

Sursa: zhd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente