marți, aprilie 30, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieSURPRIZĂ: Proaspăta câștigătoare a Cupei României la futsal, FC Autobergamo, va fi...

SURPRIZĂ: Proaspăta câștigătoare a Cupei României la futsal, FC Autobergamo, va fi preluată de Primăria Deva

Anuțul preluării echipei a fost făcut miercuri de primarul Devei, Nicolae-Florin Oancea, într-o conferință de presă, la doar 15 ore după ce FC Autobergamo Deva a câștigat Cupa României la futsal.

”Am ajuns la o înțelegere cu Dorin Popa, care a susținut această echipă timp de 10 ani.

Începând cu ediția de campionat 2023-2024, Primăria municipiului Deva va prelua echipa Autobergamo și echipa de futsal va fi echipa CSM-ului Deva.

Ne străduim să permanentizăm – și nu vă ascund –  colaborarea cu ”Cacau” (Ricardo Camara Sobral – n.n.), este un contract pe două luni de zile între Autobergamo și domnia-sa. Dar noi ne dorim să rămână la Deva. Ați văzut ce înseamnă un profesionist, cel mai bun antrenor de futsal din lume. Rezultatele s-au văzut ieri pe teren.

Avem obiective clare pentru noul campionat, din vara acestui an echipa de futsal va fi a CSM-ului.

Nicolae-Florin Oancea, primarul Devei: ”Primăria municipiului Deva nu va plăti nici măcar 1 LEU pentru preluarea echipei Autobergamo! O preluăm cu titlu gratuit și cu tot palmaresul!”

Și ca să eliminăm orice confuzie, Primăria municipiului Deva nu va plăti nici măcar 1 LEU pentru (preluarea echipei – n.n.) Autobergamo!

Deci a fost o decizie comună, de fapt propunerea a venit de la Doru (Dorin Popa – n.n.), eu nici nu am putut gândi că ar fi în stare de așa ceva.

Mi-a spus că singur îi e foarte greu să susțină o echipă care să se bată an de an la titlu și la Cupă. Dar ar prefera ca munca lui de 10 ani, sacrificiul pe care l-a făcut, să nu se piardă.

Și ideea dânsului a fost dacă dorim să preluăm această echipă, cu titlu gratuit ȘI CU TOT PALMARESUL – un lucru extraordinar, și îți mulțumesc, Dorin!

Mai mult, a zis că vrea să continue alături de noi. Și Dorin, de o săptămână, este cu contract sportiv pe CSM Deva și este persoana care va coordona secția de futsal.” – a declarat Nicolae-Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

Dorin Popa, președintele FC Autobergamo: ”Am sacrificat, eu și soția mea, familia noastră, aproape totul pentru acest proiect”

Dorin Popa: 10 ani de sacrificii, 10 ani de performanţă cu FC Autobergamo Deva, în prezent echipa vicecampioană a României şi câştigătoarea Cupei României la futsal

Dorin Popa, președintele FC Autobergamo: „Au fost 10 ani care numai eu știu cum au trecut… Credeți-mă, muncă, sacrificiu… Mă știu mulți, care sunt clienții mei la service, toată ziua muncesc acolo, iar când termin acolo, mă duc dincolo (la Autobergamo – n.n.). Doar așa am putut, am sacrificat, eu și soția mea, familia noastră, aproape totul pentru acest proiect. Cu dragă inimă, pentru comunitate facem treaba asta. Tot palmaresul va fi dat municipalității, pentru că aici suntem toți, suntem deveni. Ăsta a fost obiectivul nostru. Echipa va fi CSM Deva și va avea culorile CSM-ului.”

De la stânga la dreapta: Nicolae-Florin Oancea – primarul municipiului Deva, Ricardo Camara Sobral ”Cacau” – antrenorul FC Autobergamo, Dorin Popa – președintele FC Autobergamo, Cristian Matei – căpitanul echipei FC Autobergamo, Ferdinand Zoltan Pogocsan – viceprimarul municipiului Deva

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente