vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEȘOC: RĂZBUNĂTORII au PUS FOC la ușile victimelor! E NEBUNIE în județ!

ȘOC: RĂZBUNĂTORII au PUS FOC la ușile victimelor! E NEBUNIE în județ!

Ești concubina mea / Socrii tăi nu mă vrea/ Dă să le ard ușa

La data de 05 iunie 2023, în jurul orei 02:05, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că s-a produs un incendiu, pe scara unui bloc de locuinţe din municipiul Hunedoara.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că la uşa unui apartament s-a manifestat un incendiu, care a fost lichidat de către pompieri, nefiind înregistrate victime (în urma incendiului, a fost afectată ușa de acces în locuință).

În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, iar la data de 06 iunie 2023 au identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Hunedoara, cu privire la care au stabilit că, în noaptea de 04/05 iunie 2023, în scop de răzbunare, folosind ca sursă de aprindere benzina, a incendiat ușa locuinței aparținând unei familii din Hunedoara (a socrilor concubinei tânărului în cauză).

Tatăl tău nu mă vrea / E împotriva mea / La cauciuc îl voi tăia

Acelaşi tânăr este bănuit şi de faptul că, în noaptea de 03/04 iunie a.c., ar fi distrus, prin tăiere cu un obiect ascuţit, două cauciucuri ale unui autoturism parcat pe raza oraşului Haţeg (aparținând tatălui concubinei sale).

Tânărula fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, urmând a fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Ești concubina mea/ Tu mi-ai fript inima / Iar eu ușa lu maică-ta

La data de 04 iunie 2023, în jurul orei  10:50, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată de o femeie din comuna Baia de Criş cu privire la faptul că i-a fost incendiată uşa locuinței, în noaptea de 04 iunie 2023.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că tocul ușii de acces în locuința femeii era ars, iar tavanul era afumat (focul s-a propagat de la exterior spre interior, iar pe tocul ușii a fost găsită o bucată de material textil, care emana miros de combustibil).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, iar în urma cercetărilor au identificat un bărbat de 58 de ani, din comuna Vața de Jos (fostul concubin al fiicei persoanei vătămate).

Faţă de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat magistraţilor Judecătoriei Brad, care au dispus măsura arestării preventive a bărbatului, pentru o perioadă de 30 zile.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente