vineri, mai 10, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTFENOMEN NOU: Trag tare cu țuica, după care POCNESC MAȘINILE în gardurile...

FENOMEN NOU: Trag tare cu țuica, după care POCNESC MAȘINILE în gardurile caselor. Serial cu TREI EPISOADE

Un adevărat fenomen pare să se răspândească la acest sfârșit de an în județul Hunedoara: bețivii intră cu mașinile în gardurile caselor.

Despărțiți unul de celălalt în timp și spațiu, TREI hunedoreni au făcut aceeași cascadorie. Au băut bine, după care s-a urcat fiecare în mașina lui și au intrat cu ele-n gardurile oamenilor, unul pe zona Brad și doi pe zona Orăștie.

Episodul 1: Zona Brad, comuna Luncoiu de Jos, satul Dudești. Sâmbătă

 La data de 09 decembrie 2023, în jurul orei 04:55, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a lovit gardul unei curți situate în comuna Luncoiu de Jos, satul Dudești, iar conducătorul auto nu se mai află la fața locului.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de intervenție din cadrul Secției de Poliție Rurală  Crișcior, care a constatat faptul că un autoturism care aparține unui bărbat de 47 de ani, din comuna Vălișoara, a acroșat un autoturism parcat în fața curții unui imobil din satul Dudești, după care a ricoșat în gardul curții.  

În urma activităților derulate, polițiștii Formațiunii Rutiere Brad au stabilit că proprietarul autoturismului se află la o unitate medicală din Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, iar după producerea evenimentului s-a deplasat pe raza municipiului Deva, unde susține că i s-a făcut rău și a fost preluat de un echipaj medical, care l-a transportat la o unitate medicală.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o valoare de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii prezenței, în organism, a alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Episodul 2: Zona Orăștie, Comuna Romos. Duminică

În data de 10 decembrie 2023, în jurul orei 07:00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că o un conducător auto a lovit gardul din beton al unui imobil  din comuna Romos.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Romos, cu privire la care a stabilit că a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier pe raza localității Romos.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare  de 0,56 mg/l, alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.        

Episodul 3: Zona Orăștie, Comuna Orăștioara de Sus, satul Costești. Marți      

La data de 12 decembrie 2023, în jurul orei 17:35, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că un autoturism a lovit gardul unei curți din satul Costești, comuna Orăștioara de Sus.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Orăștie care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Orăștie, a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier pe DJ 705 A, din direcția Grădiștea de Munte – Costești, a pierdut controlul volanului și a lovit cu autoturismul un gard.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul  etilotest, care a indicat un rezultat de 1,37 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Sursa: IPJ Hunedoara    

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente